Over Ons

 

TTH Watersport is al jaren leverancier van merken als Suzuki, Mercury, Liberty, Topcraft, Nimarine, Suzumar, Family, Blue Star, en onze eigen boottrailer merk iTrailer.

Sinds 2014 hebben we daar dan ook de lijn Rapid Marine bij. Dit is onze lijn waar wij ook de professional watersporter zicht thuis voelt.

Ook de watersporter die een jetski of een waterscooter heeft kan terecht bij TTH Watersport. TTH Watersport is namelijk de leverancier op het gebied van Solas producten. Met Solas haalt u namelijk meer uit uw waterscooter of jetski.

UMS van Tuna boats in Oekraine is het aluminium merk dat TTH Watersport verkoopt en ook importeur van is voor heel Noord-West Europa. Deze Aluminium boten kenmerken zich door de uitgekiende vaareigenschappen van deze boten. Zelfs de kleinste boot van deze lijn heeft een dikte van 3mm aluminium en is volledig gelast.

Is uw buitenboordmotor toe aan onderhoud, ook daarvoor gaat u naar TTH Watersport. Onze monteurs staan graag voor u klaar om u een onbezorgd vaarseizoen te bezorgen.

In onze showroom van maar liefst 2000m2 vind u meer dan 30 verschillende boten. Vele buitenboordmotoren van Merucy, Suzuki, Nimarine of Haswing welke wij uit voorraad aan u kunnen leveren. Maar ook onderdelen voor boottrailers, buitenboordmotoren en boten hebben wij voor u op voorraad

Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Mocht u meer informatie over ons wensen neem dan contact met ons op 0227-604362