<< vorige pagina

Suzumar DS 290 ALU

De DS 290 ALU is ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met robuuste verbindingen zorgen voor een lange levensduur. Tevens is hierdoor de stevigheid verbeterd, zodat ze onder alle omstandigheden optimaal presteren.

De drie grootste modellen zijn echte sportboten die uitstekende vaareigenschappen hebben. Ze zijn ruim en comfortabel, dus ideaal voor langere trips of voor het varen op hoge snelheid. Zoals alle opblaasbare Suzumar boten zijn ook deze modellen voorzien van drie aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel voor een veilige vaart. Elk vaartuig is uitgerust met een houten spiegel en een metalen spiegelplaat voor de buitenboordmotor.

Door het formaat van deze boot kunt u hem ook zeer gemakkelijk meenemen in de auto. De bijgeleverde draagtas maakt transport en opslag extra gemakkelijk.
Op zowel uw Suzumar rubberboot als uw Suzuki buitenboordmotor ontvangt u maar liefst 3 jaar garantie voor onbezorgd vaarplezier.

De boot is standaard uitgerust met roestvrijstalen davitsogen, een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug,een sleepoog,een tankbevestiging, een voetpomp, een manometer, een reparatiekit en een handige draagtas.

Specificaties:
Max. aantal personen: 4
Max. Belasting: 500 kg
Lengte: 289,5 cm
Breedte: 154,5 cm
leeggewicht: 64 kg
diameter tube: 42,5 cm
luchtkamers: 3+1
opgevouwen maat: 112 x 58 x 29 cm / 102 x 63 x 17 cm
Max. vermogen: 9.9 pk

Uiteraard zijn combideals met Suzuki of andere buitenboordmotoren mogelijk. neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
Merk
Suzumar DS 290 ALU
Materiaal
Rubber
Motoren
1 x Suzuki
Prijs
€ 849,00