<< vorige pagina

Nimarine MX 390 ALU

De MX 390 van Nimarine is een lichtgewicht rubberboot met aluminium bodem. Deze bodem zorgt voor een goede stevigheid en een lange levensduur van uw Nimarine rubberboot. De aluminium boden van uw boot is voorzien van een bevestigingsplek voor uw externe benzine tank.
De modellen met de aluminium vloer zijn echte sportboten die de beschikken over uitstekende vaareigenschappen. Zo zijn ze ruim waardoor ze erg comfortabel zijn en dus ideaal voor langere trips of varen met hogere snelheid. Ook deze serie, net als alle andere zijn voorzien van 3 aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel. Er gaat natuurlijk niets boven een veilige vaart. Elk vaartuig is uitgerust met een houten spiegel en een metalen spiegelplaat voor de buitenboordmotor.

Alle Nimarine rubberboten zijn gefabriceerd uit heavy duty 3-laags PVC doek. De standaard uitrusting van de boten is zeer hoog. Alle Nimarine rubberboten hebben 2 jaar garantie. De boten worden tevens standaard geleverd met roestvrijstalen davitsogen, een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog, een tankbevestiging, een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit.

Specificaties:
lengte: 379 cm
Breedte: 173 cm
tube diameter: 45 cm
luchtkamers: 3 + 1
gewicht: 93 kg
max. vermogen: 20 pk
max. aantal personen:5 + 1*
max. totaalgewicht: 780 kg
* Deze boot is bedoeld om 5 volwassenen en een kind te vervoeren

Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
Merk
Nimarine MX 390 ALU
Materiaal
Rubber
Prijs
€ 1 099,00