<< vorige pagina

Valiant 760 Sport

A

760 Sport: Snel, krachtig en veilig
De 760 Sport is door de diep V-bodem een snelle, sterke en veilige RIB.
Het ontwerp van de 760 Sport is ontwikkeld voor maximale veiligheid aan boord. De 300 liter brandstoftank is gentregeerd in het anti-slipdek en goed bereikbaar. De drijver is zowel aan bakboord als aan stuurboord uitgerust met polyester schalen om de drijvers de nodige steun te geven voor de beste prestaties. Opbergmogelijkheden zijn aanwezig in o.a. de boegkast welke is gescheiden van de ankerkluis.
Door de "lege" boot kunt u zelf de inrichting bepalen met behulp van een uitgebreid aanbod van accessoires, stuurstanden, zitbanken, banken of jockeyconsoles. Een roll bar met navigatielichten kan eenvoudig worden geinstalleerd op het platform waarbij het achterdek geheel vrij blijft. Compleet samengestelde pakketten zijn ook leverbaar.
Deze RIB is leverbaar in de volgende uitvoeringen :
 Van de PVC versies zijn de tubes lichtgrijs met een blauw / rood/ blauwe stootlijst die de RIB een dynamische uitstraling geven. Het dek en de romp zijn in wit.
 De HYPALON drijvers zijn donkergrijs wat een meer Professionele uitstraling geeft. Het dek in de romp kan naar wens in wit of grijs worden uitgevoerd met bijpassende consoles e.d.
Watersportliefhebbers, duikers, vissers, kortom iedereenDe 760 Sport is de ideale boot voor u!

Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
Merk
Valiant 760 Sport
Materiaal
Polyester
Prijs
Neem contact met ons op!