<< vorige pagina

Valiant 580 Sport Fishing Package

B

Sport 580: Plezierig en veilig vissen
Heerlijk samen vissen met vrienden
Valiant is nu ook zeer actief in de 'viswereld'. Speciaal voor de Grand Pavois-viswedstrijd, die jaarlijks wordt gehouden tijdens de Grand Pavois-botenshow in het Franse La Rochelle, hebben beroepsvissers en deelnemers sportvispakketten ontwikkeld en goedgekeurd. Dit jaar zijn 5 van onze Sport-modellen vanaf 5,5 tot 7,60 m met die vispakketten uitgerust.
Alle vispakketten bestaan uit een grote livewell bun bij de spiegel en een set van 4 hengelhouders; model 550 is onder de bolster uitgerust met een kast met livewell bun. Om vissers nog meer comfort te bieden, zijn alle pakketten uitgerust met een nieuwe stuurconsole met hydraulische besturing, navigatielichten, bolster, ge´ntegreerde brandstoftank en zwemladder; model 690 en 760 zijn bovendien voorzien van Smartcraft, en de Admiral 760 heeft een bakskist bij de spiegel.
Bepaal de afwerking
Kies voor uw Rib uit de beschikbare materialen, rompen en drijverkleuren. We werken uitsluitend met materialen van de allerbeste kwaliteit:
De PVC-uitvoering bestaat uit Haku Mehler Dtex 1100, een robuuste en duurzame stof die uitstekend bestand is tegen scheuren, schuren en normale slijtage; alle naden zijn gelast.
De Hypalon-uitvoering, bestaande uit Orca Dtex 1670 of 1100, biedt een veel dikkere laag die zelfs onder de zwaarste omstandigheden superieure prestaties levert en uitstekend bestand is tegen schuren, koolwaterstoffen, vlammen, ultraviolet licht en verschieten.
Kies een van de beschikbare kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, zwart of oranje.


Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
Merk
Valiant 580 Sport Fishing Package
Materiaal
Polyester
Prijs
Neem contact met ons op!