<< vorige pagina

Nimarine MX 410RIB

De Nimarine MX410 RIB (Rigid Inflatable Boat) is door zijn lage gewicht makkelijk trailerbaar en uitgerust met een robuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabele vaart onder alle omstandigheden. Tevens is dit model voorzien van drie ruime waterdichte opbergcompartimenten en een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole met comfortabele ruit biedt bovendien ruimte voor een legio aan accessoires.
Ook op het gebied van veiligheid zijn de Nimarine 410 RIB van alle gemakken voorzien, zo hebben de tubes royale handgrepen en biedt de solide RVS beugel om het console uitstekende houvast. Aanmeren wordt aanzienlijk vergemakkelijkt door de op de boeg gemonteerde ankerrol met uitklapbare kikker.

De MX 410 RIB is opgebouwd uit het hoogwaardige Hypalon, nog sterker dan PVC en bovendien beter bestand tegen uv-licht wat de duurzaamheid vergroot.
Ook het uitrustingsniveau vind u het hoge niveau van onze boten terug. Een vlakke antislip bodem, een extra verstevigde spiegel, roestvrijstalen davitsogen, stevige handgrepen en uiteraard behoren ook een voetpomp en peddels hierbij.
De Nimarine boten hebben 2 jaar garantie.

Specificaties:
lengte: 405 cm
Breedte: 191 cm
tube diameter: 47 cm
luchtkamers: 3
gewicht: 270 kg
max. vermogen: 50 pk
max. aantal personen:5
max. totaalgewicht: 730 kg

Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
Merk
Nimarine MX 410RIB
Materiaal
Rubber
Prijs
€ 5 249,00